Galatasaray'ın eski futbolcularından ve Arda Turan'ın eski takım arkadaşlarından olan yıldız futbolcu, milli oyuncu ile iligli transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın eski oyuncusu ve yorumcu Necati Ateş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına konuk oldu.

Necati Ateş'in Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

''Tecrübeli isimlere ihtiyaç var''

"Serdar Aziz ve Cengiz kadroda yok. Çok önemli bir maça çıkıyoruz. Kazanıp şansımızı devam ettirebileceğiz. İki maçı da kazanırsak lider olabiliriz yada en kötü play-offlara gidebiliriz. 4-3-1-2 oynayacak muhtemelen Burak ve Cenk birlikte oynayacak. Son maç kadrosuna yakın bir kadro çıkacaktır. Böyle durumlarda tecrübeli isimlere ihtiyaç var. Arda’nın maç eksiği çok fazla. Baştan ne kadar verim alırsak orası önemli. Arda her an her şeyi yapacak bir oyuncu."

"Onların yaptıklarından çok bizim ne yaptığımız önemli. Arda, Cenk, Burak, Oğuzhan bir çok isim var. Bunların ağırlığını koyması lazım. Eskişehir'de büyük bir baskı ile oynayacağız. "

Özgür Sancar, Arda Turan'ın geleceği ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bu açıklama şöyle: El Mundo Deportivo gazetesinden Gabriel Sanz isimli bir meslektaşım biz kesinleştirdik Arda Turan önümüzdeki dönemde Barcelona'da yer almayacak ve Ocak ayında kesin ayrılacak dedi. Arda’yı da bu konuda bilgilendirdiler ifadesini kullandı.

Bu açıklama üzerine Necati Ateş şöyle konuştu:

"Arda ayrılacaksa her zaman Galatasaray önemli bir seçenektir. Arda için başka kulüpler devreye girebilir. Arda için ilk seçenek Galatasaray olacaktır. Arda’nın ciddi bir pazarı var. Galatasaray'ın o bölgede sıkıntısı var. Arda’nın katılması ile çok iyi bir kadro olur."