Arda Turan, Galatasaray'a gelecek mi?

Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Arda Turan, dün başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına kendisinden izin istedi. Gümüşdağ, Arda Turan'ın bu talebini uygun görüp olumlu yanıt verirken tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan, 100 kez A Milli Takımımızda forma giyen Arda Turan'a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
Arda Turan, Başakşehir'de şimdiye kadar 39 resmi maça çıktı ve 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

FATİH TERİM'DEN ARDA TURAN AÇIKLAMASI

"Başkanımız Arda Turan için "Gündem dışı, gündemimide yok." dedi ama ben o cümleyi kullanmam. Bir oyuncu Galatasaray'a hizmet etmiş, Galatasaray'ın altyapısında yetişmiş ve giderken de para kazandırmışsa ben o cümleyi kullanmam. Arda olmaz başkası olmaz. Başkanımız öyle takdir etmiş ama ben öyle bir cümle kurmam.  Arda bir kez ben Galatasaray'a geleyim diye dilekte bulunmadı. Böyle bir isteği bulunmadı. Ben de kimseye ne alın, ne almayın dedim."

Futbol Arena