Kayserispor deplasmanındaki 90 dakika dışında forma şansı bulamayan Brezilyalı oyuncunun fiziksel yetersizliği, Florya'yı alarma geçirdi. Milli arayı da fırsat bilen Sarı-Kırmızılılar'da, 21 yaşındaki orta saha için özel bir program hazırlandı.

Assuncao'ya, takım idmanlarından sonra ekstra fiziksel çalışmalar yaptırılacağı öğrenildi. Fatih hocanın, Assuncao'yu mutlaka kullanmak istediği, bu nedenle de ekibinden bir an önce genç oyuncuyu yoğun maç temposuna hazır hale getirmelerini istediği bildirildi. Sambacı'nın da yeterli süre alamaması nedeniyle rahatsızlık duyduğu gelen haberler arasında.

"MORUTAN DÜNYA YILDIZI OLABİLİR"

Galatasaray formasını sırtına geçirdikten sonra Romanya A Milli Takımı'na ilk kez davet edilen Olimpiu Morutan'a övgü dolu sözler geldi.

22 yaşındaki futbolcunun eski kulübü Botoşani'nin sahibi Valeriu Iftime, Romanya'da Sport Romania kanalına demeç verdi.

Iftime, "Onu gerçekten seviyorum. Kendine güveni var. Yeteneği var. Ancak daha çok çalışması lazım. Eğer futbol zekasını kullanırsa o zaman harika futbolcu olur. Eğer kullanamazsa o zaman yetenekleriyle kalır. Ben futbol zekasını kullanabileceğini düşünüyorum. Galatasaray'da iyi bir gelişim sağlayacaktır. Dünya yıldızı olabilir" dedi.

(Sporx)