Şampiyonluk için son 180 dakikayı bekleyen Galatasaray, zafere kilitlendi. Fatih Terim yönetiminde tarihinin 21. şampiyonluğuna uzanmak üzere olan sarı-kırmızılıları bir yandan Şampiyonlar Ligi heyecanı da sarmış durumda. 26 Mayıs’ta başkanlık seçimi olduğu için resmî transfer girişimi yapılamıyor ancak ortak çalışan teknik heyet ve scout ekibi liste hazırlığına başladı.

Sarı-kırmızılıların bu sezon başında kadrosuna katıp sonrasında 16 milyon karşılığında Stoke City’ye sattığı Badou Ndiaye de, Florya’ya haber yolladı. Premier Lig’de kötü bir dönem geçiren ve takımı küme düşen Senegalli futbolcu Galatasaray’a dönmek istediğini söyledi.

ÖNCE LİG BİTSİN

İngiliz ekibiyle yaptığı sözleşmede “Takım küme düştüğü takdirde futbolcu kiralık olarak ayrılma opsiyonuna sahiptir” maddesi yer alan Badou Ndiaye bu opsiyonunu kullanmak istediğini ve seneye Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyi hayal ettiğini ifade etti. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim’e, Ndiaye’nin isteği iletilirken, tecrübeli teknik adam bu durumu sezonun tamamlanmasının ardından değerlendirmeye alacağını bildirdi.

Galatasaray’da bu sezon 17 karşılaşmaya çıkan Badou Ndiaye, 3 asist yapıp, bir de gol kaydetmişti. Premier Lig’de ise 12 mücadelede boy gösteren 27 yaşındaki futbolcu bir gol atıp, bir asist yaptı.