Fatih Terim'in geçen sezonun Ocak ayında istediği ancak alamadığı Boşnak oyuncu için Burak Elmas’la bir görüşme yaptı. Kendilerini ön tarafa taşıyacak, ön tarafta tutacak, hem gol pozisyonuna sokacak, hem gol atacak, hem de attıracak oyuncu olarak Visca’nın adını verdi.

Burak Elmas ise Visca için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı aradı. Görüşme talep etti. Transferde herhangi bir limit engeli bulunmayan sarı-kırmızılılar, Başakşehir’e Visca için 3.5 milyon euro bonservis ve Feghouli’nin ikinci yarıda alacaklarını karşılayarak gönderme teklifinde bulunacak.

Emre Belözoğlu’nun Visca konusunda söyleyeceklerinin de transfere yön vereceği ancak Gümüşdağ’ın 32 yaşına girecek olan Boşnak oyuncudan para kazanma fırsatını da geri çevirmek istemediği gelen bilgiler arasında.

ABDULLAH AVCI DA İSTİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Altay galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Transferle ilgili konuşan Avcı, Edin Visca'yı kadroda görmek istediğini duyurdu.

"Visca'yı da Bosna'dan A2 milli takımından tespit edip almıştık. Çok sevdiğim bir oyuncu, o da bana saygı duyuyor, ve şu an rakibim.. Visca'yı tabi ki isterim. Ama benim karar verebileceğim bir durum değil. Kulübü, mukavelesi birçok detay var."

(Fotomaç)