Hıncal Uluç, Fatih Terim'in 1995-2000 yılları arasında kurduğu takımda dünya çapında 3 yabancı olduğunu belirterek, "Sonra Terim gitti. Tonla para harcayıp tonla sıradan yabancıyı kadroya dolduran, Türkleri adeta yok eden bir Terim geldi.. İşte dün okudum. Kafa aynı kafa.. Oğulcan krizini çözmek için Rize'ye 3 kuruş vermek yerine, Galatasaray'ın geleceğini vermiş Fatih Hocam.. Genç Emre Taşdemir ve yanında iki genç daha.. Seneye Emre'yi geri almak için Oğulcan ve yanında iki genç daha verirse şaşmayın.." diye yazdı.

Galatasaray'ın kadro yapılanmasını eleştiren Uluç, "Burak Elmas mı Başkan?. Güldürmeyin beni.. Galatasaray Başkanlığını "Fatih Terim'in emir subayı" mertebesine getirdiğini basın toplantısında ilan eden Burak Elmas, Başkan öyle mi?. Güldürmeyin beni!." ifadelerini kullandı.

3 RESMİ MAÇTAN DA GALİBİYET ALAMADI

19 Haziran 2021'de en yakın rakibi Eşref Hamamcıoğlu'na 41 oy fark atarak Galatasaray'ın başkanlığına seçilen Burak Elmas, çiçeği burnunda başkan olmasına karşın sportif açıdan son derece kötü bir başlangıç yaptı. Hazırlık maçlarının ilkinde Dinamo Bükreş'i Aytaç Kara'nın penaltı golüyle 2-1 yenen sarı-kırmızılılar, ikinci maçta Kasımpaşa'ya karşı görece daha rahat bir galibiyet almıştı. Üçüncü hazırlık maçının Komşu'dan Olympiakos'la oynanılması planlanıyordu. Ancak, Atina Havalimanı'nda Yunan tarafının mesnetsiz muamelesiyle karşılaşan ekip, çareyi yurda dönmekte buldu. Hazırlık maçlarındaki bu belirsizlik ortamı, bir açıdan resmi maçlara da yansıdı. Galatasaray, 3 resmi maçının 3'ünü de kazanamadı.

(Sabah)