Galatasaray Transfer çalışmaları kapsamında gündeminin ilk sırasında golcü transferini aldı. Sarı kırmızılı takım için flaş Falcao transferi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Galatasaray'ın Monaco'dan Falcao'yu Belhanda karşılığında transfer etmek istediği iddia edilmişti.

Galatasaray, Falcao'yu transfer edecek mi?

Fransız muhabir ve Galatasaray'ın 10 numara oyuncusu Younes Belhanda ile yakınlığı ile bilinen Manu Lonjon, Falcao ve Belhanda transferi hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Manu Lonjon, Galatasaray'ın Falcao transferi için girişim dahilinde olduğunu belirtirken Monaco'nun Belhanda ile ilgilenmediğini belirtti.


Falcao, Monaco'da ne kadar kazanıyor? Falcao'nun maaşı

Fransa'nın Monaco takımına yüksek bedel eşiğinde transfer olan Falcao'nun yıllık maaşı da dudak uçuklatır cinsten. Monaco takımında forma giyen Falcao'nun yıllık 15 milyon Euro bir maaş kazandığı belirtiliyor. Falcao, Atletico Madrid takımından Monaco'ya 43 milyon Euro bonservis bedeline transfer olmuştu. Falcao kariyeri boyunca çıktığı 443 karşılaşmada 262 gol, 51 asistlik performans sergiledi.
YAHOO FRANSA TRANSFER GİRİŞİMİNİ DOĞRULADI

Fransız basınında ise Falcao - Galatasaray transferi yankıları devam ediyor. Yahoo Fransa ise Galatasaray'ın Monaco'da forma giyen Kolombiyalı golcü oyuncu için transfer girişimine başladığını okuyucularına duyurdu.