Çünkü yönetimin talep ettiği yaklaşık 250 bin euro’luk indirim Belhanda’nın 2020 yılı içinde villa için ödeyeceği 2 milyon TL’lik ilk taksidin tamamından fazlasına denk geliyor. O nedenle indirime yanaşmıyor.

Bu arada Faslı oyuncu, Galatasaray’la sözleşmesi bittikten sonra da İstanbul’da kalmak istediği için bu evi aldı. Sebebi ise eşi ve oğlu İstanbul’da çok mutlu. Hatta iddialara göre yaz aylarında Belhanda istediği parayı verecek bir Arap takımına gitseydi bile ailesini İstanbul’da bırakacaktı.

Asıl bomba iddia ise eğer Galatasaray sözleşmesini yenilemezse Belhanda, Başakşehir dahil kendisini İstanbul’dan bir takıma önerecek.

Fatih Terim galibiyet serisi istiyor

Süper Lig'in 7. haftasında Ankaragücü'nü mağlup ederek zirveden uzaklaşmak istemeyen Galatasaray, daha sonra gideceği Sivas deplasmanını kayıpsız geçip milli araya huzurla girmek istiyor.

Teknik Direktör Fatih Terim de oyuncularına uyarılarını bu çerçevede yaptı. Terim, "Seri yakalamamız için uygun bir fikstür var" diyerek futbolcularından bu süreci kayıpsız geçmelerini istedi. Cim-Bom dün taktik idmanını yaparak kampa girdi.

Kaynak: Fotospor