Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Ganalı yıldızın menajeri Edoardo Crnja, Schalke’nin satış listesine koyduğu ünlü futbolcunun Galatasaray’da top koşturmak istediğini söyledi.

Podolski’yİ renklerine bağlayarak büyük sükse yapan Cimbom ikinci bombayı patlatmaya çok yakın… Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun “Melo gitse de kalsa da mutlaka alınmalı” diye rapor verdiği Kevin Prince Boateng’in transferi konusunda hareketli saatler yaşandı.

Schalke’nin satış listesine koyduğu Ganalı oyuncunun menajeri Edoardo Crnja, Eurosport’a yaptığı açıklamada “Kevin G.Saray’da oynamaktan kesinlikle memnun olacaktır. Ancak şu anda bize gelen resmi bir teklif yok. Önümüzdeki günler neler gösterecek, göreceğiz” dedi. Alman yıldızın Cimbom’a imza atmasının ardından Podolski’nin sarıkırmızılılar ile ilgili sosyal medyadaki mesajlarını beğenen Boateng böylece Aslan’a bir anlamda göz kırpmıştı. Edoardo Crnja’nın aynı zamanda F.Bahçe’nin yeni transferi Nani’nin de temsilcisi olması Ganalı yıldızın Kanarya ile anlaştığı yorumlarına yol açtı. Ancak sarı-lacivertliler bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Kulübü Schalke’nin gözden çıkardığı 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna 2010- 2013 arasında forma giydiği Milan da talip…