Bursaspor'un golcü oyuncusu Fernandao'nun isminin Galatasaray ile anılması Brezilya'da büyük bir heyecana sahne aldı. Yeşil-beyazlılarda kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki santrforun bonservisini elinde bulunduran Atletico Paranaense Kulübü'nde yetkililerin Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip etmeye başladıkları öğrenildi. 
 
Timsah'a kiralık olarak gönderdikleri oyuncuyla, bir anda Galatasaray gibi büyük bir takımın ilgilenmeye başlaması karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Brezilyalı idarecilerin transferin gerçekleşmesini dört gözle bekledikleri iletildi. Üç yıl önce çok düşük bir maliyetle aldıkları futbolcu için, sarı-kırmızılı takımın ciddi bir bedel ödeyeceğini düşünen Paranaenselilerin, transferden önemli bir kazanç elde edecekleri için, kendisini satmaktan başka bir düşünceleri bulunmadığı ifade edildi. 
 
Fernandao bu sezon Timsah'ta 15 lig maçında forma giydi ve 10 gole imzasını attı. Gol krallığı yarışının iddialı isimlerinden olan Sambacı, kupada da 4 maçta forma giydi, 1 kez fileleri havalandırdı.