2018 yılında Damien Comolli’nin getirmeye çalıştığı Fransız teknik adama, Fenerbahçe’den teklif geldiği iddia edildi. Tam bu dedikodunun üzerine Galtier de, L’Equipe’e verdiği demeçte "Lille'den ayrılma zamanı geldi, Bu doğru an, başkanla konuştum ve kulüpten ayrıldığımı söyledim. Buradaki süremi doldurdum.” dedi.

Napoli, Lyon, Nice ve Fenerbahçe’nin de teklif götürdüğü iddia edilen Galtier’in yerine Fransa şampiyonu Lille’in Fatih Terim’i takımın başına getirmek istediği ortaya çıktı. İddiaya göre Burak Yılmaz’ın görüştüğü Lille Sportif Direktörü Luis Campos, Fatih Terim fikrine sıcak baktı. Takım içinde Zeki, Burak, Yusuf ve Mustafa Kapı ile beraber bu sezon takıma katılması düşünülen Uğurcan ve Dorukhan’la küçük bir Türk kolonisi kurulması, Terim’i Campos’a düşündürdü.

'Bizi bırakma İmparator'

Merve Terim, Bodrum'da tatilde olan babası Fatih Terim'in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Deneyimli teknik adamın, kızının köpeği Charlie'yi severken çekilmiş fotoğrafı çok sayıda yorum aldı. Taraftarlar, paylaşıma "Hocam bizi bırakma. Ölene kadar seninleyiz. Herkes gider İmparator kalır" şeklinde mesajlar bıraktı.

(Fotomaç)