Zarfların açılması sonucu ihaleye gelen teklifler arasından en yüksek şirket payı gelir oranı teklifi Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığı'ndan geldi. Şirketin verdiği teklif arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 3 milyar 100 milyon lira, şirket payı gelir oranı yüzde 38, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 1 milyar 178 milyon lira olarak açıklandı.

Satış toplam gelirinde verilen teklif 3 milyar 808 milyon liraya da kadar yükselse de şirket payı gelir oranı yüzde 25 ile Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığının yüzde 38'lik oranının altında kaldığı için ihale Fema İnşaat Ticaret AŞ & KLV İnş. AŞ. İş Ortaklığında kaldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Riva projesinin sonuçlanmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Önümüzdeki günlerde çok rahatlayacağız. Çok sevinçliyiz. Çok iyi bir iş yaptık. Firmayı yapanlar da zaten Galatasaraylı. Transfer için burası yeri değil.

Dursun Özbek: "Çok sevinçliyiz. Çok iyi bir iş yaptık. Hedefim de zaten buydu. Sportif başarıya da etki edecektir bu."

Dursun Özbek: "Kendileriyle tanıştım. İki firma da Galatasaraylı. Galatasaraylıların bu işe girmesi sembolik de olsa değer ifade ediyor."

GS TV'ye de açıklamalarda bulunan Özbek, "Hayırlı olsun. Çok başarılı bir ihale süreci geçti. Yapmak istediğimiz projeler hedefe ulaşıyor. Emeğe geçen herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Giderek Galatasaray daha değerli bir hale geliyor." ifadelerini kullandı.