Galatasaray, Yıldırım Demirören döneminde adeta coştu. 

3 Temmuz döneminin ardından Ocak ayında Ankara'da yapılan seçimle görev başına geçen Yıldırım Demirören'in en uğurlu geldiği takım Galatasaray oldu.

Kadıköy'de kupayla başladı

Süper Final'in son maçında Fenerbahçe'yle 0-0 beraber kalarak ezeli rakibinin sahasında kupayı kaldıran Galatasaray, Yıldırım Demirören'in döneminde ilk kupasını bu şekilde kazanmış oldu. 

Yeni sezona da yine Fenerbahçe'yi Erzurum'da yenerek ve Süper Kupa'yı kazanarak başlayan Aslan, o sezon ligi de şampiyon tamamladı. 2 ay sonra oynanan Kayseri'deki bir diğer Süper Kupa maçında rakip yine sezonun Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'ydi. Cim Bom, Drogba'nın uzatmalarda attığı golle yine kazanan taraftı.

Ligi kaybetti, kupayı aldı!

2013/2014 sezonuna Fatih Terim-Ünal Aysal gerginliğiyle giren Galatasaray, takımın başına Mancini'yi getirdi. Ersun Yanal'la yeni bir atılım yapan Fenerbahçe ise ligi farkla Nisan ayında şampiyon bitirdi. Ancak Aslan, ligi kaybetmesine rağmen Konya'da Sneijder'in attığı golle Eskişehirspor'u 1-0 yendi ve Türkiye Kupası'nı kazanan taraf oldu. 

2 ay sonra oynanan Süper Finali ise penaltı atışları sonucunda Fenerbahçe kazandı. 

4. yıldız da Demirören'le!

2014/2015 sezonu öncesi Mancini'yi gönderen ve bir başka İtalyan Prandelli'yle anlaşan Galatasaray, sezona istediği gibi başlayamadı. Şampiyonlar Ligi'nde sürekli 4 gol yenilen maçlara bir de Başakşehir deplasmanındaki 4-0'lık mağlubiyet eklenince Prandelli devri de kapanmış oldu. 

Hamza Hamzaoğlu'yla yeni bir yola giren Cim Bom, sezonu ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde şampiyon tamamladı ve 4. yıldızı taktı. 3 Haziran'daki finalde ise Fenerbahçe'yi eleyen Bursaspor'a karşı 3-2 üstünlükle Türkiye Kupası da kazanıldı ve sezon iki kupayla bitti. 

Süper Final'deki Bursaspor galibiyeti ise Demirören döneminde Galatasaray'ın kazandığı 8. kupa oldu.