Belçikalılar, Senegalli golcüyü göndermek, sarı-kırmızılılar ise almamak için diretiyor. Club Brugge teknik direktörü Philippe Clement’in Diagne’yi ne pahasına olursa olsun göndermek istemesi Galatasaray’ın kafasını karıştırdı.

Ayrıca Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın İtalya’dayken Mbaye Diagne’nin menajeri Fabrizio Scuderi ile görüştüğünün ortaya çıkması soruları beraberinde getirdi. Club Brugge geri gönderir ve Beşiktaş da kiralama teklifi yaparsa Diagne’nin ezeli rakibe verilip verilmemesi yönetim içinde tartışma yarattı. 

Mbaye Diagne kadro dışı kaldı

Diagne, Club Brugge'da kadro dışı bırakıldı. Galatasaray'dan kiralık olarak Club Brugge'a giden Mbaye Diagne, bu sezon Belçika liginde 6 maçta şans buldu ve 4 gol kaydetti.

Fatih Terim'den Diagne açıklaması

Fatih Terim, geçtiğimiz gün Mbaye Diagne konusunda, ''Diagne'nin kadroda olmadığını dün öğrendik. Galatasaray'ın yabancı sayısı, konumu ve Club Brugge ile mukaveledeki şartlar öyle bir şeyi, geri dönüşü gerektirmiyor. 2 Şubat son listeyi verme tarihimiz olduğuna göre bu tarihe göre zamanımız var. Başka gelişmeler de olacak. Bu veya buna benzer bir şeyler olursa paylaşacağız.'' açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: Fotomaç