UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, grubundaki 4. maçında Salı günü Borussia Dortmund karşısına çıkacak. Zorlu mücadele Star TV'den canlı yayınlanacak. Signal Iduna Park Stadı'nda oynanacak maçı Çek hakem Pavel Kralovic yönetecek.

"Devler Ligi"nde bu sezon kötü bir performans ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, Borussia Dortmund maçında, bu sezon ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Geride kalan 3 maçında 1 puan toplayabilen, son iki maçında ise Arsenal'e 4-1, Borussia Dortmund'a da 4-0 gibi farklı skorlarla mağlup olan Galatasaray, gurbetçi taraftarların önünde bu kez kazanmak için sahaya çıkacak.

HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ

Mevcut durumda gruptan çıkma şansını zaten mucizelere bırakmış olan Galatasaray'ın, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edebilmesi için alacağı her puanın büyük önemi bulunuyor.

D Grubu'nda 9 puanla lider durumda bulunan Borussia Dortmund ve 6 puanla ikinci sırada yer alan Arsenal'in ardından, 1'er puanlı iki ekip Anderlecht ile Galatasaray sıralanırken, UEFA Avrupa Ligi rekabeti bu iki ekip arasında yaşanacak.

D Grubu'nda 4. maçlar öncesi puan durumu şöyle:

TAKIMLAR O G B M A Y P
1-Dortmund 3 3 0 0 9 0 9
2-Arsenal 3 2 0 1 6 4 6
3-Anderlecht 3 0 1 2 2 6 1
4-Galatasaray 3 0 1 2 2 9 1