Galatasaray’ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba yaklaşık 6 aylık bir aranın ardından tekrar milli takıma çağrılmanın mutluluğunu yaşarken, hocası Sabri Lamouchi de kendisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Meksika ile oynanacak karşılaşma için Amerika’da Fildişi milli takımı kampına katılan Drogba’yı zamana ihtiyacı olduğu için bir süre kadroya davet etmediğini söyleyen Fransız teknik adam, “Afrika Uluslar Kupası’nda bildiğimiz Drogba’yı sahada göremedik. Çin’e gitmek onu form ve fizik açıdan geriye düşürmüştü.  Ancak şimdi Galatasaray’da yavaş yavaş kendini toparladı. Fizik olarak daha iyi ve formuna kavuşuyor. Dolayısıyla ben de tekrar kadroya çağırdım” dedi.

Drogba ile özel bir görüşme yaptığını da söyleyen Lamouchi,  “Tekrar geri döndüğü ve bizimle birlikte olduğu için mutlu. Kampta her şey yolunda gidiyor ve neşesi yerinde. Kendisini çok istekli gördüm Milli takım için daha çok şeyler yapmak istediğini söyledi. Bize daha katacak çok şeyi var. Ona güveniyoruz” diye fearbet.org konuştu.

Skorer