Sarı-kırmızılılara geldiği andan itibaren performansı ile vazgeçilmezler arasında giren Brezilya stopere dünya devi talip oldu.

TALİP SERIE A'DAN

Bu sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Marcao, Serie A'nın son şampiyonu Inter talip oldu.

20 MILYON EURO'LUK TEKLİF

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre; savunmasını güçlendirmek isteyen Milano ekibinin hedefindeki ilk isim Brezilyalı stoper. Mavi-Siyahlılar'ın sezon sonunda Marcao için Galatasaray'a toplamda 20 milyon euroluk bir teklif yapacağı da Çizme basını tarafından yazıldı.

ROMA REDDEDİLMİŞTİ

Milano ekibinde Stefan De Vrij'ın satılması gündemde. Buradan gelecek parayla büyük ihtimalle hem Gleison Bremer hem de Marcao alınacak.

Marcao ile sezon başında bir başka İtalyan ekibi Roma ilgilenmiş, hatta başkent ekibi 10 milyon euro bonservis önermiş ancak Galatasaray tarafından bu teklif reddedilmişti.

MARCAO'DAN DEV BAŞARI

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde oynadığı maçlarda başarılı bir performans gösteren ve 8 maçın 7'sinde haftanın 11'ine seçilen Marcao, top kesme istatistiklerinde de ikinci sıraya yerleşti.

Marcao, 54 kez top keserken, listenin ilk sırasında ise 60 defa top uzaklaştıran Glascow Rangers'tan Goldson bulunuyor.

ÇİZMEYE GİTTİ

Fanatik'in iddiasına göre Galatasaray 'ın Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, Milli maçlar nedeniyle takıma verilen 4 günlük izni fırsat bilerek soluğu İtalya'da aldı.

Ailesiyle birlikte tatil yapan 25 yaşındaki futbolcunun, burada aynı zamanda çeşitli transfer temaslarında bulunduğu ortaya çıktı. Özellikle Napoli ve Roma'nın yakın ilgi gösterdiği Marcao'nun, temsilcisiyle birlikte her iki kulübün yetkilileriyle de bir araya geldiği öğrenildi. Özellikle Avrupa Ligi'nde çok iyi bir sezon geçiren ve forma giydiği 8 maçın 7'sinde haftanın 11'ine seçilmeyi başaran Marcao'ya, sezon sonuna doğru çok ciddi tekliflerin gelmesi bekleniyor.

KULÜBÜN HABERİ VAR

Bu arada Marcao'nun yaptığı görüşmelerden kulübün de haberdar olduğu, ancak temaslar henüz resmiyet aşamasına gelmediği için herhangi bir aksiyon alınmadığı belirtiliyor. Eğer Sarı-Kırmızılı oyuncu herhangi bir ön protokol yaparsa, artık kulüp resmi teklifin bedeline göre bir cevap vermek durumunda kalacak. Galatasaray Yönetimi'nin beklentisi kapının en az 15 milyon Euro civarında açılması. Galatasaray'ın İtalyan Sportif Direktörü Sensibile de ülkesindeki ilişkileri kullanarak bu rakamı daha da artırmaya çalışacak.

(Fanatik / Sporx)