81 yaşındaki Duygun Yarsuvat yaptığı açıklamalarda "Son günlerde camiada kulübümüze hiç yakışmayacak davranışlar görüyoruz. Bu kurulda ön sırada oturanlar kaba bir tabirle anılmaktadır. ultrAslan ile GS Store bir işbirliği yaptı. Kim ultrAslan? Taraftar grubumuz mu, dernek mi, şirket mi? Ürünlerini satarak onları meşru hale mi getiriyorsunuz?" sözlerini kullanarak mevcut yönetimi hedef aldı

Açıklamalarına devam eden Duygun Yarsuvat "ultrAslan denilen kuruluş hemen bir bildiri yayınladı. Çok ilginçtir, gücü kendilerinde gördükleri için kulübün yönetimine de hakim olmak istiyorlar.. Kendine ultrAslan diyen bu grup, Galatasaray üzerinde hak iddia etmektedir. Bu vahim bir olaydır. Ben, 'Bu cesareti nereden aldılar?' diye kendi kendime sordum. Sonra baktım ki yönetim kurulumuzla Rahmetli Metin Oktay'ın ölüm yıl dönümünde beraber oldukları bir resim gördüm." dedi.

Yarsuvat, "Sayın Yönetimimiz, meşru olmayan kişilerle dans ederseniz bir gün sizin ayağınıza basarlar. Lütfen bu mutabakatı sona erdirin. Bu grubun ne olduğu bilinmeyen ürünlerinin GS Store'da satılmasını önleyin. Bu camiayı sonucunu bildiğimiz bir maceraya sokmayın. Bu bildiriyi yayınlamış olan kişilerin Galatasaray'da yeri yoktur. Sayın Başkan, biz köfte felan değiliz." şeklinde konuştu.