İki futbolcu da Sivasspor'un Avrupa'da mücadele etmesinden dolayı Kırmızı-beyazlı ekibe sıcak bakmıştı.

ERDEN TİMUR SİVASSPOR'U KABUL ETMEDİ

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, taraftarın sosyal medyadaki tepkisine kulak vererek bu transferi engelledi. Ancak sonradan pişman oldu. Hatta başkan yardımcısı Metin Öztürk de bu transferleri engellediği için Erden Timur'a oldukça kırgın olduğunu başkan Dursun Özbek'e iletti.

Düşük bütçesiyle Avrupa'da harikalar yaratan Sivasspor'da Morutan ve Cicaldau düzenli forma şansıyla kendilerini yeniden bulabilirdi.

İKİSİ DE YOKLARI OYNUYOR

Abdülkerim Durmaz, Galatasaray'ın kalan maçlarını yorumladı Abdülkerim Durmaz, Galatasaray'ın kalan maçlarını yorumladı

Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ittihad Kalba'ya bedelsiz kiralanarak herkesi şaşırtan Alexandru Cicaldau, 9 maça çıktı ve 1 gol attı. Rumen futbolcu, milli takımdaki formasını da kaybetti. Cicaldau, ülkesinin eylül ayı sonunda Uluslar Ligi'nde çıktığı 2 maçta sadece 1 dakika şans bulabildi ve hayal kırıklığı yaşattı.

Çalımları ve şutlarıyla Galatasaraylı taraftarların birçoğunun beğenisini kazanan Olimpiu Morutan da Teknik Direktör Okan Buruk'un gözüne girememişti. İtalya Serie B takımı Pisa'ya kiralanan 23 yaşındaki futbolcu, 9'u lig, 1'i İtalya Kupası olmak üzere 10 karşılaşmada forma giydi. Morutan, sahada kaldığı 514 dakikaya 1 gol ve 3 asist sığdırdı. Pisa'ya 150 bin Euro'ya kiralanan Morutan'ın kontratında, "31 Mayıs 2023 tarihine kadar 5.5 milyon Euro karşılığında Pisa'nın transfer etme hakkı bulunuyor" maddesi yer alıyor. Ayrıca Pisa'nın, Morutan'ı en az 25 maçta 45 dakika oynatması ve Serie A'ya çıkması halinde 5.5 milyon Euro'yu ödeme zorunluluğu var. Morutan'ın sezon sonu dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

(GsGazete)