A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Lucescu'yu hala görevde tutmasının ardından Fatih Terim'e verilen 10 maçlık cezaya şüpheyle baktığını söyledi. 

Toroğlu, "Bundan önce verilen cezalar az diyordum. Ancak şimdi bakıyorum da, Lucescu hala görevde. Fatih Terim'i yollamak için hemen toplandınız. Bundan önce cezalara şüpheyle bakmıyorum ama artık şüpheyle bakıyorum." dedi. 
"10 MAÇLIK CEZAYA ARTIK ŞÜPHEYLE BAKIYORUM"

Fatih Terim'i yollarken acele toplandınız, karar verdiniz. Fatih Terim'i yollamak için çabuk toplandınız. Verilen cezalar az bile diyordum. Fatih Terim gönderilirken, Lucescu'ya bu yapılırken 10 maçlık cezayı da şüpheyle karşılıyorum. Şimdi şüpheyle karşılıyorum. O zaman bir kasıt var, hesaplaşma var. Verin cezaları. Şenol Güneş hakeme küfür etti 1-2 maç verdiniz. Fatih Terim küfür de etmedi. 

"FEDERASYON ÖNCE KENDİNE CEZA VERECEK"

Ben 'ceza verilsin'den yanayım. Fatih Terim masum değil ama 10 maç ceza da yani. Bu adam gidip hakemin boğazına sarılmadı, küfür etmedi. Konuştu. Bir de isyan hakkı var teknik adamın. Sahaya girmiş diyorlar. Kararı değiştirsene! Teknik direktörü sahaya sokma. Toplanıp o kararı alamadın. 10 maç ceza da kendine gel.Sen teknik adamlara sahaya girme hakkını vermişin. Eskisi gibi kaldırsana. Bu kararı kaldıramıyorsun, ondan sonra niye sahaya girdin de.