Hatta Falcao'nun sakatlık konusunda kendisini riske atmamak ve yeni sezona daha hazır olmak için milli takımdan affını dilediği ortaya çıktı.

Kolombiya Milli Takım teknik direktörü Reinaldo Rueda’nın kendisine davet gönderdiği ancak Falcao’nun sol bacağındaki kas sakatlığının tam olarak geçmediğini ileterek bu davete teşekkür ettiği bildirildi. Falcao’nun Rueda’ya, kariyerinin sonunda Katar’da olmak için bu sezon Galatasaray’da sürekli forma giyip goller atması gerektiğini ifade etti. Bu yüzden Copa America maçları için kendisini mazur görmesini istedi.

Falcao’nun ayrıca Arjantin’deki ekonomi ve pandemi durumu nedeniyle River Plate’ye dönmek istemediği de öğrenildi.

Galatasaray'da gençler parlıyor

Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında Kasımpaşa'yı 4-2'lik skorla yenmişti. Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren goller, Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara ve Emre Akbaba'dan geldi.

Bunun yanı sıra sarıkırmızlı ekibin genç isimleri Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Işık Kaan Arslan oynadıkları futbolla beğeni topladı.

Yunus ve Işık Kaan için çeşitli kiralık teklifleri gelirken, Fatih Terim ise kampta bu oyuncuların performansını yakından görmek istiyor.

(Sporx)