Açılışa Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, eski başkanlar Adnan Polat, Faruk Süren katıldı. Aynı zamanda Yiğit Şardan, Ergin Ataman ve A Takım kaptanı Selçuk İnan geceye katılım gösterdi. 

FARUK SÜREN İLE MUSTAFA CENGİZ ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Geceye katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, eski başkan Faruk Süren ile karşılaştı ve elini uzattı. Ancak Süren, Galatasaray kulübü başkanı Mustafa Cengiz'in elini sıkmadı.

"GALATASARAY BAŞKANININ ELİNİ NASIL SIKMAZSINIZ?"

Bu olay salonda buz gibi hava estirirken Galatasaray eski 2. Başkanı Yiğit Şardan da, Süren'e "Galatasaray başkanının elini nasıl sıkmazsınız" diyerek tepki gösterdi.

FARUK SÜREN NELER DEMİŞT?

Faruk Süren geçen yıl Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesi hakkında FutbolArena'ya yaptığı açıklamada "Bence başkanın ve yönetimin bazı konulara gerektiği kadar hassasiyet göstermemesi, Galatasaray Lisesi'ndeki çocukların üyeliğe müracaatının yanlış değerlendirilmesi, daha yapıcı bir şekilde bilgi verilmeliydi. Bazen başkanın Galatasaray toplumuna alışık olunmayan şekilde hitap etmesinden kaynaklanabilir. Bu kanuni bir olaydır. Yönetimimiz mahkemeye müracaat etti. Daha önce Adnan Polat başkanın zamanda böyle üzücü bir olay olmuştu. Polat başkan istifa etti ve seçime de girmedi. Mahkeme açtı, yargıtay öyle bir karar verdi." demişti.

Futbol Arena