Galatasaray'ın gündemine bu kez sürpriz bir isim daha girdi.

Lions de l'Atlas'^ta yer alan habere göre Galatasaray, Abdou Harroui'nin transferinin tamamlamaya çalışıyor. Haberde Harroui'nin Sparta ile sözleşmesinin son yılına girdiği ve Rotterdam'daki macerasını uzatmak istemediği ifade edildi.

Haberin detayında Galatasaray'ın Sparta Rotterdam'a 3 milyon euroluk resmi teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Galatasaray'ın Harroui ile ilgili büyük planlarının olduğu ve gelecekte bu oyuncudan yüksek bonservis geliri hedeflediği belirtildi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden Abdou Harroui sürpriz bir hamlede bulundu. Bonservisi Hollanda takımlarından Sparta Rotterdam'da olan 23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray için sürpriz bir beğeni gönderdi.

BERKAN KUTLU'NUN PAYLAŞIMINI BEĞENDİ

Fas asıllı Hollandalı futbolcu, sosyal medyada Berkan Kutlu'nun paylaşımını beğenerek, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Bu gelişmenin ardından Galatasaraylı taraftarlar, Sparta Rotterdam ile bir yıl daha sözleşmesi olan orta saha oyuncusuna 'Come to Galatasaray' mesajları gönderdi.

Galatasaray ve Sparta Rotterdam kulüplerinin Abdou Harroui transferi için görüşmelerine devam ettiği ve transferin kısa süre içnide resmiyete kavuşabileceği iddia edildi.

(Şampiy10)