Fatih Terim’in, Başakşehir maçından önce yaptığı, “Yakında önümüzdeki transfer döneminin listesini açıklayabilirim" sözleri ve ardından daha önce sürekli eleştirdiği Başkan Mustafa Cengiz ile arasının limoni olduğu iddia edilen Asbaşkan Abdürrahim Albayrak’a teşekkür etmesi dikkat çekti.

Akıllara Terim’in Malatyaspor maçından sonra yaptığı “Mayıs ayında hem sözüm, hem de kontratım bitiyor” sözlerini akıllara getirdi.

Tecrübeli teknik adamın bu açıklamasının sözleşmesinde yer alan +3 yıllık opsiyonun hayata geçmesi için Cengiz ve Albayrak’la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Ozan Kabak'tan Galatasaray'a 10.75 milyon TL

Liverpool, milli futbolcu Ozan Kabak'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Peki Galatasaray bu transferden yetiştirme payı alacak mı? Galatasaray, Liverpool'un sezon sonunda Ozan'ı kadrosuna katması halinde, “yetiştirme payı” olarak bu transferden yüzde 5 alacak. Ozan Kabak'ın sözleşmesinde satın alma opsiyonu zorunluluğu ise bulunmuyor. Sezon bitimi opsiyonun kullanılmasıyla Galatasaray'ın kasasına 1.25 milyon euro (Yaklaşık 10.75 milyon TL) civarı para girecek. İngiliz ekibi Ozan için 3 milyon euro kiralama bedeli ödemişti.

(Sporx)