Orta sahaya oyunun aklı olacak hem defansif hem de ofansif özellikleri olan bir regista arayan Terim, Khedira’nın durumunun araştırılmasını istedi. Scout ekibinden maaliyetini soruşturdu. Aldığı cevap pek de keyfini getirmedi.

En son 23 Aralık 2019’da Atalanta maçında forma giydi. O tarihten sonra dizinden çok ciddi bir operasyon geçirdi. Sezonu kapattı. İyileşmesine rağmen Pirlo tarafından Serie A ve Şampiyonlar Ligi kadrolarına adı yazılmadı. Bir yıldan uzun süredir hiç futbol oynamıyor. Yıllık kazancı ise yaklaşık 10 milyon euro.

Bonservis bedeli olmadan gelebilir. Ancak sakatlığı sorun çıkarabilir. Çok iyi bir sağlık testinden geçmeli. Bonservissiz gelebilir. Ancak önerilecek sözleşme 6 ay+1 yıllık olursa mantıklı olur. Oynadığı süreye göre ve sahada gösterdiklerine göre bir rakam önerilmeli.

Prof. Dr. Vedat Kaya: "Omar'ın durumu şu an iyi"

Göz hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Vedat Kaya, yılbaşı kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması nedeniyle yaralanan ve hastanede tedavisi süren Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui'nin durumunun düne göre iyi olduğunu söyledi.

Kaynak: Fotomaç