TEDBİR DEVAM EDİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, daha önce hiç yapmadığı bir şekilde takımına 3 gün izin vererek, oyuncularının fiziksel ve zihinsel açıdan dinlenmesini sağladı. Erteleme kararıyla birlikte oyunculara iki haftalık daha izin verildi. Terim, öğrencilerinden bu süreci evde aileleriyle birlikte sağlıklı bir şekilde geçirmelerini istiyor. Fakat geri dönüşte fiziksel seviyenin düşmemesi için bazı tedbirler uygulandı.

FİZİKSEL DURUM KONTROL EDİLECEK

Tüm futbolculara çalışma programları hazırlandı. Futbolcular, bu süreçte evlerinde bireysel olarak idmanlarına devam edecek ecekler. Oyuncular antrenman verilerini kaydederek, her gün antrenörlere iletecek ve böylece teknik ekip futbolcuların fiziksel form grafiğini düzenli şekilde rapor edecek. Antrenmanla birlikte futbolcuların beslenme programı da özel olarak hazırlandı. Doğru beslenme sürecini de sağlık ekibi yakından takip edecek. Aynı şekilde oyuncuların günlük ateş ölçümleri hakkında bilgi de alınacak

SÜRECİ BÖYLE YÖNETECEKLER

1- Her futbolcuya özel çalışma programı verildi.

2- Ateş ölçümleri düzenli olarak takip edilecek

3- Sağlıklı ve dengeli beslenme programı takip edilecek.

4- Oyuncular antrenman verilerini teknik ekibe düzenli olarak gönderecek.

5- Kulüp doktorları, iletişimi hiç kesmeyecek.

6- Alışveriş vb. konularda oyunculara destek ayrı ayrı destek sağlanacak.

YÖNETİM ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK

Fanatik'in haberine göre Galatasaray yetkilileri de bu zorlu zamanda futbolcuların ve teknik ekibin yanında olacak. Başkan Cengiz’in, kurmaylarıyla yaptığı son görüşmede, kulüp bünyesindeki hiçbir sporcu, antrenör veya personelin mağduriyet yaşamaması adına ödemelerin yine günü gününe gerçekleşeceği sözünü verdiği de gelen haberler arasında.