35 yaşındaki Hollandalı futbolcunun eski performansından çok uzak olduğunu düşünen Galatasaray, Sneijder'i aktif futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra kulüp bünyesinde görevlendirebileceğini iletti.Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Wesley, 5 senelik Galatasaray kariyerinde 2'si lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 8 kupa kazanmıştı.

"Fatih Terim ile tekrar çalışmak isterim"  Galatasaray'ın unutulmaz yıldızlarından Wesley Sneijder, geçtiğimiz sezon içerisinde beIN Sports Haber'e özel açıklamalarda bulunurken çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Terim'den Sneijder'e veto: "Jübileden sonra gel!"

"Fatih Terim ve Jose Mourinho ile tekrar çalışmak isterim. İkisiyle de aram çok iyiydi. Mourinho, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra bana özgüven verdi. Fatih Terim de aynısını Inter'den ayrıldıktan sonra yaptı. Saha dışında ikisinin de benzer olduğunu söyleyebilirim. Gelecekte ikisiyle de yeniden çalışmayı çok isterim. Fatih Terim beni Galatasaray'a getirdi ve ilk günden itibaren orada özel bir yerim olduğunu hissettirdi."

"Galatasaray'dan ayrılmak benim kararım değildi"

34 yaşındaki Hollandalı futbolcu, Galatasaray kariyerindeki en büyük hayal kırıklığının ne olduğu sorusuna, "En büyük hayal kırıklığım kulüpten ayrılmak zorunda kaldığım andı, çünkü ayrılığa hazır değildim. Orada çok güzel zamanlar geçirdim ve ayrılmak benim kararım değildi. Bir karar verildi, formamı aldılar, 10 numarayı başkasına verdiler ve bundan tatilden dönene kadar haberim yoktu. Tatilden dönüşüm ve kulüpten ayrılana kadarki süreç hayal kırıklıklarıyla doluydu, çünkü takımda hala pek çok şey yapabilirdim, yapmayı da çok istiyordum. Ama bazen birileri karar alır ve siz de bunu kabul etmek durumunda kalırsınız." cevabını verdi.