Hatta kısa süre önce, “Başka takımlara scoutlık yapmakta sıkıldım.” diyerek tepkisini dile getirmişti. Son olarak Fenerbahçe'nin Galatasaray scout ekibinin takibinde olan Attila Szalai’ye transfer etmesi tecrübeli teknik adamı çılgına çevirdi.

Scout ekibinin başındaki Emre Utkucan’la bir görüşme yapan Terim, “Ekibinde casus var. Başka bir açıklaması yok. Yoksa Fenerbahçe’nin bizim izlediğimiz her oyuncuya teklif yapamaz. O casusu bul. Sorunu hallet. Yoksa ben hallederim.” diye tepki gösterdi.

Bir süre önce Galatasaray’ın scout ekibinde görev yapan birkaç ismin Emre Belözoğlu ile görüşmeler yaptığı iddia edilmiş, daha sonra bu isimlerle bağlar koparılmıştı.

Asıl bomba iddia ise Galatasaray scout ekibinin takip altındaki oyuncular için hazırladığı raporların Fenerbahçeli yetkililere ulaştırıldığı bilgisi oldu.

Kendilerinin talip olduğu her futbolcuyu Fenerbahçe’nin istemesi Fatih Terim’i çılgına çevirmişti.

Attila Szalai kimdir, kaç yaşında?

20 Ocak 1998 tarihinde Budapeşte'de dünyaya gelen Attila Szalai, altyapı kariyerinde Godi SE, Vac FC, Kubala Akademia ve AKA Rapid Wien'de top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine SK Rapid Wien II'de start veren Szalai daha sonra Mezokövesd Zsory FC ve Apollon Limassol kadrolarında yer aldı. Macaristan A Milli Takımı'nda 8 maça çıkan Szalai, Macaristan U-21 Milli Takımı'nda görev yaptığı 18 maçta 2 gol kaydetti. Attila, Macaristan U-19 Milli Takımı formasını 13 maçta terletti. Macaristan U-16 Milli Takımı'nda ise 1 maçta süre aldı. 22 yaşındaki savunma oyuncusunun piyasa değeri 800 bin Euro olarak gösteriliyor.

(Fotospor / Fanatik)