Yeni yönetimde Galatasaray’ın yapacağı transferlerde tek sorumlu Fatih Terim olacak. Deneyimli teknik adam alınacak ve gönderilecek oyuncular konusunda tek yetkili konumunda. Ozan Kabak gibi sürpriz bir ayrılık olmayacak. Belhanda gibi kimsenin aklında olmayan sürpriz yaşanmayacak. Falcao gibi taraftarın transfer yapmasına izin verilmeyecek.

Terim alınacak ve satılacak oyuncuların belirlenmesinin dışında ödenecek maaşları, verilecek primlere de karar verecek.

Mustafa Cengiz döneminde kaybolan teknik adam etkisi Elmas döneminde yeniden geri gelecek. Hocadan habersiz adeta Florya'da kuş uçmayacak.

Tecrübeli teknik adama 3 yıllık sözleşmesi karşılığında zam yapılmayacak. Ancak Mustafa Cengiz’le sözleşme imzalarken, 3 milyon Euro’nun TL karşılığı olan 18 milyon TL’yi kabul eden Fatih Terim’e, bu kez 3 milyon Euro’nun TL karşılığı olan 33 milyon TL verilecek. Rakam bir kez daha TL olarak sabitlenecek. Terim’in yardımcılarına da yine hocanın belirlediği maaşlar ödenecek.

TERİM'İN SÖZLEŞME TÖRENİ ÇARŞAMBA

Galatasaray tarafarının merakla beklediği Fatih Terim'le yeni sözleşme töreni ise Çarşamba günü gerçekleşecek. Burak Elmas, mazbatasını aldıktan sonra Çarşamba günü Fatih Terim'le sözleşme imzalayacak.

(Fotomaç)