Terim, Giresunspor maçından sonra şu ifadeleri kullandı: "Üzgünüz. Galatasaraylılar da, ben de alışkın değiliz. Yaşayacağız göreceğiz. Yaşamak varmış. Sonuna kadar devam edeceğiz." dedi.

HEDEFİ 2023 YILINDA BAŞKAN OLMAK

Fatih Terim'in sözleşmesi 2023'e kadar devam ediyor. Terim'in yakın çevresinden alınan haberlere göre hedefi 2023 yılında kulübe başkan olmak. Teknik direktörlük misyonunun 2023'te biteceğini ifade eden deneyimli teknik adam, Sarı-kırmızılı takımda sürdürdüğü mirası başkan olarak devam ettirmek istiyor.

BURAK ELMAS GÜVENİ KAYBETTİ

Galatasaray başkanı Burak Elmas, kongre üyelerinin güvenini kaybetti. Son seçimi az bir farkla Eşref Hamamcıoğlu'nun önünde bitiren Elmas'ın bir sonraki seçimi kazanmasına imkan verilmiyor.

MAÇTAN SONRA SİNYALLERİ VERDİ

Fatih Terim: "Hayatımın daha önceki dönemlerinde kırılacağım, fevri davranacağım davranışları Galatasaray'ın geleceği için göğüslemeye hazırım. Tabii ki kırılıyorum, üzülüyorum ama Galatasaray için hazırım. Tıpkı sezon başında günlük çözümler arayıp başarıya ulaşmak yerine tüm bireysel istatistiklerimin gideceği yeri bilmeme rağmen bu yola çıkmaya karar verdiğimiz gibi. Tüm samimiyetimle anlattım. Satır aralarını okursanız samimiyetimi ve isteğimi anlarsınız."

(Fotospor)