Corona virüsü (Covi-19) salgını sebebiyle ara verilen ligin ne zaman başlayacağı henüz belirsizliğini korusa da teknik direktör Fatih Terim ciddiyeti elden bırakmıyor.

Corona virüsü (Covid-19) salgını sebebiyle ara verilen Süper Lig'in ne zaman başlayacağına dair resmi bir açıklama henüz gelmedi. Buna karşın işi sıkı tutan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim oyuncularıyla irtibata geçmeye başladı.

Fanatik'in haberine göre liglerin haziran ortasında başlama ihtimali üzerinde durulması sebebiyle Galatasaray'da planlar güncellendi. Takımının hazırlık sürecine kadar fit durumda kalmasını isteyen Terim, ekibiyle birlikte yeni bir çalışma programı hazırladı.

Tüm futbolcularını tek tek arayan ve hem bu çalışmalarla ilgili bilgi veren hem de son durum bilgisi alan deneyimli çalıştırıcı, hem sezonun kalanı hem de bir sonraki sezonun yol haritası için kolları sıvadı.

Öte yandan Oyuncuların Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek çalışıp çalışmayacakları hakkında ise henüz kulüpte bir karar alınmış değil. Fatih Terim'in, tesislerde toplanmak için erken olduğunu düşündüğü belirtiliyor. Futbolculardan toplu idman hakkında görüş almadan da bununla ilgili kesin bir karar verilmeyecek.