Galibiyetin ardından Fatih Terim, önemli açıklamalarda bulundu ve bazı futbolcuların performanslarını beğenmediğini belirtti. Bunun yanında da Ndiaye'nin takıma katılacağını da açıklamış oldu.

İşte Terim'in açıklamaları:

"İki tarafın da eksikleri vardı ama buna rağmen keyifli bir maç oldu. İlk maçlarda 3 puanlar çok çok önemli. 2. golü bulsak çok daha farklı bir sonuç da olabilirdi ama bazı oyuncularımızın değerlendirmesini tekrardan yapacağımızdan herkes emin olabilir."

"Daha 10 günümüz var, birkaç eksiğimiz var. Yapabilirsek bunları yapmaya çalışacağız. Öbür sahaları gördükten sonra, bizim zemin için emeği geçenlere teşekkür etmek lazım."

"Henry güzel gol attı. Oyunu yüksek tempoda oynayan en önemli oyuncuydu. 20'ye yakın sprint attı. Bütün vazifelerine yaptı, görevine sadık kaldı. Geriye dönüşler için söylüyorum."

''Ndiaye Pazartesi ya da Salı günü..''

"Ndiaye'nin idari şartları yerine geldiği zaman pazartesi ya da salı günü kiralık olarak Galatasaray takımına katılacak."

"31 Ağustos'a kadar vaktimiz var. Eksik olan yerleri çok net söyledim. Hala merkez atak oyuncusunda ısrar ediyorum. Yuto'nun arkasına sol bek mutlak şart. Bir de stoper söylemiştim. Bakıyoruz."