Ankaragücü maçından sonra ''Daha iyi maçlar oynayacağız inşallah.'' diyerek Fatih Terim, hem takıma hem de yönetime mesaj verdi. Tecrübeli teknik adam mevcut takımla devam etmeyeceğini ikinci yarıda bambaşka bir takım kurmayı planladığını gösterdi.

Fatih Terim özellikle Ömer, Etebo ve Taylan’dan oluşan orta sahasını kesinlikle değiştirecek. Belhanda’yı elden çıkarabilirse iyi bir 10 numara ve oyunu geriden başlatacak bir regista alacak. Ayrıca oyununun iki tarafını da oynayacak box to box getirecek.

Deneyimli hoca, ayrıca bir kanada kesinlikle hızlı, takıma vites yükseltecek bir kanat oyuncusu istiyor. Forvete ise Falcao’yu zorlayacak. Onu tehdit edecek. Sallandığı anda yedek bıracak bir forvet oyuncusu aldırmanın planları içinde. Terim’e göre 5 yeni yüzle Galatasaray ikinci yarıda puanları güzel oyunla almaya başlayacak.

Arda Turan yeniden ilk 11'e dönüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor deplasmanında Arda Turan'ı yeniden ilk 11'de sahaya sürecek. Ankaragücü karşısında 56. dakikada oyuna giren Arda Turan performansı ile geçer not aldı. Deneyimli oyuncu, 34 dakikada 33 kez topla buluşurken bir kez de isabetli orta kaydetti. Bu sezon sarı-kırmızılıların 7 lig maçında da süre alan ancak son 3 haftadır yedek kulübesinde olan Arda, Sivas deplasmanında ise ilk 11'e dönecek.

Kaynak: Akşam