Muslera...
Galatasaray’ın kuşkusuz en büyük kozu, alternatifi yok. Erzurum maçında acı içinde yerde kalınca korkuttu, ancak şu an durumu iyi.

Linnes
Lokomotiv maçındaki performansı çok beğenildi. Artık Mariano’nun önünde. Erzurum maçında Porto deplasmanı düşünülerek oynatılmadı.

Maicon
Ligde attığı galibiyet golü, Maicon’u kendine getirdi. Gitti, kaldı, formsuz derken yine Terim’in en güvendiği isimler arasına girdi.

Serdar Aziz
Bugün ona çok iş düşecek. Porto’nun hızlı hücumcularına karşı Maicon’un açıklarını kapatmak zorunda. Duran toplarda da sık sık ileriye çıkacak.

Nagatomo
Oyun zekasıyla savunmanın en çok ihtiyaç duyduğu isimlerin başında geliyor. Otavio gibi tehlikeli bir ismi durdurmaya çalışacak.

Donk
Ndiaye’nin yokluğunda Fernando’nun partneri olacak. Porto gibi zorlu bir deplasmanda defansif yükü o taşıyacak. Kart konusunda dikkatli olmalı.

Fernando
Daha önce Porto forması da giyen Brezilyalı'ya orta sahada büyük iş düşüyor.

Onyekuru
Hızı ve tekniği, zaman zaman kontra deneyecek olan Galatasaray için önemli bir koz. Ancak tecrübesiz, yerine Feghouli de görev yapabilir.

Belhanda
Ne onunla ne de onsuz... Performansıyla bir türlü taraftarın gönlüne giremedi, ancak onun oynamadığı maçlarda da hücumda sıkıntı yaşanıyor.

Rodrigues
Takımın en tehlikeli silahı. Lokomotiv’in kilidini açan isim o olmuştu. Hızlı hücumlarla yine skor üretmeye yakın. Maxi Pereira’ya zor anlar yaşatabilir.

Eren Derdiyok
Sakatlığını çabuk atlattı. Kadrodaki tek santrfor. Takım uzun toplarla çıkmak zorunda kaldığında hava toplarını indirebilirse, atak zenginliği sağlayabilir.