Galatasarayımız'da Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesinde Roberto Mancini, birçok oyuncusuyla özel olarak ilgileniyor. Burak’a markajdan kurtulma ve son vuruş dersi veren Mancini, Felipe Melo’yla da sık sık konuşarak öğrencisini maça motive etmeye çalışıyor.

Brezilyalı yıldızımıza, daha önce bu tarz önemi yüksek karşılaşmalarda ekstra performans sergilediğini hatırlatan başarılı teknik adam, “Fenerbahçe derbisinde senin oynayacağın rol çok önemli. Takımı ateşleyen kişi olacaksın. Savunmadaki açıkları kapatıp, orta sahada 90 dakika boyunca tahriklere, provokasyonlara kapılmadan savaşmanı istiyorum. Sadece benim değil, arkadaşlarının ve taraftarların da senden beklentileri çok büyük. Eğer rakibimize orta sahada üstünlük kurabilirsek, galibiyete beklenenden rahat ulaşabiliriz. Burada sergileyeceğin performansın belki de belirleyici olacak” ifadelerini kullandı.

"SABIRSIZLIKA BEKLİYORUM"
Roberto Mancini ayrıca Melo’dan hücuma da çıkmasını isteyerek, “Topu kaptığın anda takımı ileriye taşıman da bir o kadar önemli. Bu sezon belki fazla gol atamadın ancak senin ofansif yeteneklerinin ne kadar üst düzeyde olduğunu biliyoruz. Bu yüzden senden derbide ekstra performans sergilemeni bekliyorum. Bu maç senin maçın” diye konuştu.

Derbiyi sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Felipe Melo da takımımızı galibiyete taşımak için sonuna kadar savaşacağının sözünü verdi.