Galatasaray 'ın Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö'ye eski kulübü AZ Alkmaar'ın talip olduğu öğrenildi.

Levent Tüzemen: "3 ismin oruç tuttuklarını öğrendim..." Levent Tüzemen: "3 ismin oruç tuttuklarını öğrendim..."

Sarı-Kırmızılılar, Fredrik Midtsjö ile ilgili kararını verdi. AZ Alkmaar, eski oyuncusu Fredrik Midtsjö'yü kiralık olarak Galatasaray'dan istedi. Yönetim, bu konuda teknik direktör Okan Buruk'un görüşünü aldı ve Hollanda ekibinin teklifi reddedildi.

BURUK, MİDTSJÖ'NÜN GİTMESİNİ İSTEMEDİ

Okan Buruk'un, 29 yaşındaki orta saha oyuncusundan memnun olduğu, futbolcunun da Galatasaray'da mutlu olması sebebiyle transfer veto edildi. Oyuncusuyla iyi bir iletişimi olan Okan Buruk'un Midtsjö'nün performansını daha da artırmak için çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Cim bom, AZ'ye Midtsjö için 3.5 milyon euro bonservis ödemişti. 3 yıllık sözleşme imzalanan ve takımda mutlu olan oyuncu, bu sezon 1 asist üretti.

ROSS'UN SÖZLEŞMESİ DONDURULACAK

Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı'nın alternatifleri olarak Emin Bayram ve Metehan Baltacı'nın da yer almasıyla Ross hakkında flaş bir karara imza atıldı.

21 yaşındaki futbolcunun ocak ayında sözleşmesinin dondurulması kararı alındı. Sarı-kırmızılılar böylelikle 21 yaş ve altı da olsa yabancı kontenjanında ekstra bir boşluk yaratacak.

Galatasaray yönetiminin, sezon sonunda kontratları sona erecek isimleri de göz önünde bulundurarak, daha sonra kadroda yer açıldıktan sonra yaz aylarında Ross'u yeniden kadroya dahil edecek.

(Fanatik)