Galatasaray'a milli ara sakatlıklar açısından ilaç gibi geldi. Yuto Nagatomo da dönüşü kesinleşenler keravanına katıldı.  

Milli arada arka arkaya gelen sakatlık haberleriyle bir kez daha sarsılan sarı-kırmızılı ekipte bu kez yüzler gülüyor. Fernando ve Eren Derdiyok iyileşti, Ozan Kabak ile Serdar Aziz de takımdaki yerini alabilecek.

Son dönemde sakatlıklar nedeni ile oldukça başı ağrıyan Galatasaray'da yaralar sarıldı. Özellikle milli araların ardından önemli eksikler veren sarı-kırmızılı ekip, bu kez de Belhanda, Sinan Gümüş, Serdar Aziz ve Ozan Kabak'tan gelen sakatlık haberiyle sıkıntıya düştü.

Eksiklerin katlanmasıyla gözler yeniden sağlık heyetine çevrilirken dün doktorlardan güzel haberler geldi. Uzun süredir sakatlığı bulunan Fernando ve Eren'in oynayacak duruma geldiği belirtildi. Ayrıca U18 Milli Takımı'nda sakatlanan Ozan Kabak ile İsveç maçı öncesi ağrıları artan Serdar Aziz'in maça kadar hazır hale gelecekleri bildirildi.

İlk yarıyı kapatan Belhanda ve Sinan ise Konya maçındaki yerlerini kesin olarak alamayacak. Ayrıca Muslera da maça hazır.

YUTO NAGATOMO'DAN DA İYİ HABER GELDİ

Göğsüne top gelmesi nedeniyle akciğer sönmesi sorunu yaşayan Japon futbolcunun durumunun iyiye gittiği ve Lokomotiv Moskova maçında forma giymeye yakın olduğu bildirildi.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde evinde Schalke 04 ile oynadığı maçta göğüsüne top gelmesinden dolayı sakatlanan ve daha sonra akciğer sönmesi teşhisi konulan Yuto Nagatomo, takımla antrenmanlara başladı. Japon futbolcu antrenmanlara başlamasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 32 yaşındaki deneyimli futbolcu, paylaşımında sahalara döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti. 

İHA