Şu ana dek sadece Barış Alper Yılmaz transferini gerçekleştiren ve ağır hareket etmekle eleştirilen Başkan Elmas, iki transferde daha mutlu sona ulaştı.

GEDSON VE AANHOLT TAMAM

Sarı-kırmızılılar Gedson Fernandes’i satın alma opsiyonuyla kiralamak için Benfica ile aradaki sorunları hallederken Patrick van Aanholt ile de anlaşma sağlandı.

BENFICA İLE ANLAŞILDI

Cim-Bom ilk olarak Benfica ile yapılan uzun müzakereler sonunda Fernandes’in işini bitirdi. Portekiz kulübünün satın alma opsiyonunu 15 milyon olarak belirlediği ancak sarı-kırmızılıların 8 milyon euro teklif ettiği yıldız futbolcu için taraflar 10 milyon euroda anlaştı.

2 MİLYON EUROYA KİRALADI

Galatasaray 2 milyon euroya 1 seneliğine kiraladığı Gedson Fernandes’i önümüzdeki yıl 10 milyon euro ödeyerek bonservisine sahip olabilecek.

SOL BEK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Fernandes gelişmesinin ardından Cim-Bom, PSV maçları öncesi sol bek sorununu da çözdü. Sarı-kırmızılılar Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Hollandalı Patrick van Aanholt ile anlaşma sağladı.

3 SENELİK İMZA

30 yaşındaki futbolcu ile 3 senelik anlaşma yapılırken, tecrübeli oyuncuya her sezon için 1.6 milyon euro ödeneceği öğrenildi. Galatasaray cephesinin Layvin Kurzawa ile anlaşma ihtimaline karşılık şimdilik bu oyuncuyu beklettiği de kulislerde konuşuluyor.

(Milliyet/Nevzat Dindar)