Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre, Bu nedenle Gençlerbirliği deplasmanına götürülmeyen yıldız golcü, milli arada takımla tek bir antrenmana bile çıkmadı. Bu süreçte sahada düz koşu bile gerçekleştirmeyen Falcao, sürekli olarak salonda çalışmasını sürdürdü. Ne zaman sahaya çıkacağı, takımla birlikte antrenmanlara döneceği ise belirsizliğini koruyor. Bu durum, Sivasspor ve Real Madrid maçları öncesi keyifleri kaçırdı.

FEDAKARLIK BEKLENİYOR

Teknik kadronun, Sivas maçı olmasa bile Real Madrid ile yapılacak kritik karşılaşmada yıldız futbolcuyu mutlaka sahada görmek istediği ve bu konuda oyuncudan fedakârlık beklendiği belirtildi.

İKİ KRİTİK MAÇ VAR

Son 5 maçından galibiyet çıkartamayan Galatasaray'da gözler Türk Telekom'da oynanacak Sivas ve Real Madrid maçlarında... Ligde 10. sırada yer alan ve daha fazla puan kaybına tahammülü olmayan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi Sivasspor karşısında herhangi bir problemle karşılaşmak istemiyor. Ancak milli oyuncular ve sakat oyuncuların durumu teknik heyeti düşündürüyor. Uruguay Milli Takımı'ndan eşinin doğumu için izin alan Muslera İstanbul'a dönerken Babel, Ömer Bayram ve Erencan'ın 15 Ekim'de takıma katılması bekleniyor.

BÜYÜK DEĞİŞİM OLACAK

Fotomaç Gazetesi'nden Savaş Çorlu'nun haberine göre, Asıl sıkıntı ise Andone, Nagatomo ve Feghouli'de yaşanacak. Andone ile Nagatomo, Sivas karşılaşmasından iki gün, Feghouli ise bir gün önce dönecek. İki futbolcu sarı-kırmızılı takımla sadece bir idmana çıkabilecek. Feghouli ise hiç idmana çıkamayabilir. Oyuncuların yorgun dönecek olmasının yanı sıra Luyindama, Falcao ve Lemina'nın sakatlıkları da devam ediyor. Terim'in formsuzlukları da dikkate alarak Cuma günü oynanacak Sivas maçında büyük bir değişime gitmesi bekleniyor.

İŞTE GALATASARAY'DA GÜNÜN RAPORU

Galatasaray, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

*Falcao günü tedaviyle tamamladı

*Lemina fizyoterapistle çalıştı

*Luyindama düz koşulara başladı

*Adem Büyük takımla çalıştı