Galatasaray'a 4 sezon önce Eskişehir’den 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olan ancak beklentilerin oldukça altında kalan Tarık Çamdal’la yollarını ayırmak isteyen Mustafa Cengiz yönetimi, 27 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. 

HABERTÜRK'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Cimbom’dan geride kalan 4 sezonda 4 milyon 959 bin Euro kazanan deneyimli sağ bek, 2 sezon önce kiralandığı Eskişehir’de ise 391 bin Euro’yu cebine koymuştu. 

Sarı-Kırmızılılar’la kontratı önümüzdeki sezonun sonunda bitecek olan Tarık’a yolların ayrılmaması durumunda 1 milyon 605 bin Euro daha ödenecek. 

Fatih Terim’in İsviçre’ye dahi götürmediği Tarık’ı kadroda düşünmeyen Sarı-Kırmızılılar, bir süredir oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdürüyor. 

"750 BİN EURO AL VE GİT"

Geçtiğimiz hafta da yıllardır oynamamasına rağmen yüksek meblağları cebine indiren Endoğan Adili’yle anlaşan yönetim, genç futbolcuyla yollarını ayırmıştı.

Sarı-kırmızılı yönetim Endoğan’ın 620 bin TL feragat etmesiyle birlikte 500 bin TL ödeyerek mukaveleyi karşılıklı feshetmişti. 

Aynı formülü Tarık Çamdal’a da uygulamak isteyen yönetimin, ‘750 bin Euro al ve git’ dediği öğrenildi. 

27 yaşındaki sağ beki futbol oynaması gerektiği konusunda ikna etmeye çalışan yönetimin, Tarık’ı 855 bin Euro feragat etmesini istediği bildirildi. 

Kendisine takım arayan Tarık’ın ise aradaki farkı kapatacak bir maaşla başka bir takımla anlaşması halinde ‘Tamam’ diyeceği ifade edildi.