Önceki gün Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ve İdari Direktör Şükrü Hanedar Türk Telekom Stadı'nda transfer toplantısı yaptı. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; işte toplantıda konuşulan o isimler...

Radamel Falcao: Galatasaray başkanı bu tranfserde oldukça ısrarlı. Albayrak ve Hanedar'a bütün şartları zorlamaları gerektiğini iletti. Transfer maliyetinin yarısıiçin de sponsorluk görüşmeleri sürüyor.

Victor Wanyama: Ön libero için en büyük aday. Kiralanması için girişimler sürüyor. Cuellar ve Josef de Souza'dan 3 adım önde...

Mbwana Samatta: Bu isimde gündemde ancak Falcao isminin oldukça gerisine düşmüş durumda. Terim Falcao olmazsa Tanzanyalı golcüyü istiyor.

Ever Banega: Başkanın en çok istediği isimlerden. İspanya'da camiaya yakın bir isimle bu görüşmeler sır gibi sürdürülüyor. Banega gelirse Belhanda satış listesine konulacak.

Henry Onyekuru: Kiralık olarak takıma dönmesi için girişimler sürüyor. Onyekuru Galatasaray'a gelmeyi ve bir sezon oynamayı çok istiyor. Görüşmeler devam ediyor.

Gustavo Cuellar: 6.5 milyon Euro'luk yıllık maliyeti yüksek geldi. Şimdilik uzak ihtimal olarak duruyor.

Arda Turan: Toplantıda Arda Turan ismi hiç gündeme gelmedi. Fatih Terim'in Arda ile barıştığı konuşulsa da kesinlikle takımda istemediği belirtiliyor.