ALAN GELİYOR ALAN!

Galatasaray’da transfer bombaları üst üste patlıyor... Sarı-Kırmızılılar, stoperde Marcao, sol bekte de Emre Taşdemir’in ardından, forvette de Alan Carvalho ismini açıklamaya hazırlanıyor. Çin kulübü Guangzhou’dan ayrılmak için geri sayıma geçen Brezilyalı forvetin, pazartesi günü İstanbul’da olacağı iddia edildi. 29 yaşındaki futbolcu, imzalar atılı atılmaz takıma katılarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olan Galatasaray cephesi, oyuncuyla sık sık diyalog kurarak fiziksel çalışmalarını da takip ediyor.

Yıllık 3.5 milyon Euro

Sarı-Kırmızılılar, Alan Carvalho’ya senelik 3.5 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. Ayrıca 3 milyon Euro civarında bir imza parasının da, 3.5 yıllık taksitlere bölünerek oyuncuya verileceği öğrenildi. Sambacı böylece, Feghouli’den sonra Galatasaray kadrosunda en fazla maaş alan ikinci futbolcu olacak.

BATSHUAYI'DE SON DAKİKA!

Galatasaray'ın tranfser gündemindeki Michy Batshuayi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Valencia dün Belçikalı golcünün kiralık sözleşmesini fesh ettiğini açıklamıştı. Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandıran Batshuayi'den kötü haber geldi. Fenerbahçe'nin de talip olduğu golcü futbolcu menajerine Türkiye'ye gitmek istemediğini söyledi.

Oyuncunun haklarını elinde bulunduran Meissa N'diaye Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif aldıklarını doğruladı. Ancak oyuncunun kesinlikle Türkiye'yi düşünmediğini belirtti.

Yıldız golcünün talibi çok

Chelsea'nin sözleşmeli futbolcusu olan Batshuayi'ye teklif yağıyor. Fransız ekibi Monaco'nun da gündemine gelen golcü futbolcu ile Ada ekiplerinden Everton, Crystal Palace ve Fulham da ilgileniyor.

Belçika Milli Takım forması da giyen Batshuayi Valencia'da kiralık olarak geçirdiği ilk yarıda beklentileri karşılayamamış ve 23 maçta 3 gol atabilmişti. (Yakup Çınar)

TETTEH DE SON DURUM!

İlk kez TRT SPOR'un duyurduğu Benjamin Tetteh ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sparta Prag'da oynayan futbolcunun menajeri Sascha Empacher. Aynı zamanda Salah'ın da menajeri olan Sascha, Semih Kaya'nın Sparta Prag'a transferinde rol oynayan isimlerden.

Tetteh'i M.City de istiyor

Alınan bilgilere göre Galatasaray Tetteh için Sparta Prag ile görüşmelere başladı. Çekya ekibinin mevcut kadrosunun en iyi oyuncusu Ganalı forvet. Ayrıca oyuncuyu İngiliz devi Manchester City de istiyor. Galatasaray ile ilişkileri iyi olan Sascha'nın oyuncunu menajeri olması avantaj ancak kulüp 10 milyon Euro'ya yakın bir bonserviste diretiyor.

Fanatik