Son dakika spor haberleri Galatasaray camiasını hareketlendiren bir gelişme yaşandı.  Twitter üzerinden Gazeteci Ergin Kayıoğlu’nun ortaya attığı Felipe Melo son dakika iddiası doğru mu? Felipe Melo Galatasaray’a mı dönüyor? Sosyal Medya bu sorularla çalkalanıyor. Felipe Melo’nun da bir süredir Galatasaray’a dönmek istediği biliniyordu. Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği dönemde yurt içi ve yurt dışında önemli başarılar elde eden ve kupalar kazanan Brezilyalı futbolcu Galatasaray taraftarının gönlünde taht kurmuştu. Futbol hayatına Brazilya’da devam eden Melo’nun Galatasaray’a döneceği taraftarlar tarafında “Felipe Melo son dakika” şeklinde aramalara neden oldu.

FELİPE MELO GALATASARAY’A GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Twitter üzerinden Gazeteci Ergin Kayıoğlu’nun ortaya attığı iddiaya göre Felipe Melo sezon ortasında Galatasaray’a dönecek. Bir süredir Galatasaray ile ilgili paylaşımlarda bulunan Melo’nun ise Galatasaray’a dönmeye sıcak baktığı biliniyor. İşte Gazeteci Ergin Kayıoğlu’nun attığı o tweet…

Öte yandan bu sezon Nzonzi dışında orta alanda görev verdiği futbolculardan istediği verimi alamayan teknik direktör Fatih Terim’in de eski öğrencisine sıcak baktığı belirtiliyor.

Diriliş Postası