Başkan Dursun Özbek, Giresunspor karşısında beklentilerin altında kalan Kerem Aktürkoğlu'nun 10 milyon TL olan yıllık ücretini, 22 milyon TL seviyesine çıkarma kararı aldı.

Batuhan Karadeniz'den tepki: "Icardi benim için bitmiştir!" Batuhan Karadeniz'den tepki: "Icardi benim için bitmiştir!"

YUNUS'UN YENİ MAAŞI 20 MİLYON TL

900 bin TL'ye oynayan ve bir yıllık kontratı kalan Yunus Akgün'le de masaya oturulacak. 5 yıllık imza karşılığı maaşı 12 milyon TL'ye çıkarılacak. Bonuslarla rakam 20 milyon TL'yi bulacak.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSLARI

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da önemli başarılara imza atan Kerem Aktürkoğlu, 51 maçta forma giymişti. Yıldız oyuncu 13 gol atıp 12 gol pası vermişti.

Yunus Akgün ise geçen sezonu Adana Demispor'da kiralık geçirdi. Adana ekibi ile 39 maça çıkan genç oyuncu 9 gol ve 17 asistlik performasn gösterdi.

CİCALDAU'YA TEKLİF YOK

Oyuncudan zarar etmek istemeyen Sarı- Kırmızılılar, menajeri vasıtasıyla gelen teklifleri değerlendirmeye alsa da beklenen rakamlara henüz ulaşılamadığı belirtiliyor.

Bir diğer Rumen oyuncusu Morutan'ı İtalya Serie B takımlarından Pisa'ya kiralık veren Galatasaray'ın, Cicaldau için de benzer bir formül izleyebileceği ve oyuncuyu kiralık verebileceği bildirildi. 

(Milliyet)