Sarı kırmızılılar ilk olarak Lemina’yı kiralamak adına kulübü Southampton ile görüşmelerini sıklaştırdı. Galatasaray, İngiliz ekibi ile bu hafta içinde imzaları atıp İstanbul’da bulunan oyuncunun çalışmalara katılmasını hedefliyor.

ELNENY DE ÖNERiLDi

Orta saha transferine odaklanan Galatasaray’a ise önerilen iki de tanıdık isim yer aldı. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici menajeri tarafından Galatasaray’a önerildi. Teknik Direktör Fatih Terim’in tecrübeli oyuncuya onay vermesi halinde Galatasaray, Mehmet Ekici’nin menajeri ile masaya oturacak ve son yıllarda sakatlık problemi yaşayan futbolcuya ‘başarı odaklı’ bir kontrat sunulacak.

Bu arada geçen yıl Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve Arsenal’in yine kadrosunda düşünmediği Elneny’nin de menajerler aracılığıyla kulübe önerildiği öğrenildi.

POLONYA'DAN İKİ ORTA SAHA

Polonya Ligi ekiplerinden Lech Poznan forması giyen Jakub Moder ile Galatasaray her konuda anlaşmaya vardı.

KAMIL JOZWIAK BİTME AŞAMASINDA!

Aslan, Lech Poznan'ın bir diğer yıldızı Kamil Jozwiak transferini de bitirme noktasına geldi. Cimbom'un 22 yaşındaki oyuncu için 1.5 milyon euro kiralık + 3 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu teklifi yaptığı iddia edilmişti.

Sarı-kırmızılı takım Jozwiak'ı ise bitirme noktasına geldi.

Jakub Moder kimdir?

7 Nisan 1999 tarihinde Szczecinek'te dünyaya gelen Jakub Moder, altyapı kariyerinde Warta Poznan ve Lech Poznan'da top koşturdu. Kiralık olarak Odra Opole'de de forma giydi. 21 yaşındaki oyuncu, 6-8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor ve iki ayağını da kullanıyor.

Hürriyet / Takvim