Cezayirli futbolcu, Temmuz 31’ine kadar yaptığı ön başvuruyu hayata geçirdi. Başvuru resmiyet kazandı. Feghouli, kulübü şikayet eden tek isim değil. Babel dahil pek çok isim daha alacaklarını tahsil edemediği için kulübe protesto çekti. 

Yeni süreçte FIFA; Galatasaray’dan ödemeleri bir an önce yapmasını isteyecek. Bir süre verecek. Bu sürenin içinde gecikme faizleri de yer alacak. Galatasaray ise ödeme konusuna yaşananlarla ilgili FIFA’ya savunma gönderecek. Ödemenin neden yapılmadığını açıklayacak. Açıklama kabul edilse bile sadece faiz düşecek. Ana para ödemesinin sulh olma ihtimali yok.

FEGHOULİ'YE DAVAYI "PANDEMİ" KAYBETTİRECEK

Hakim Ziyech Okan Buruk'a tavır yaptı! 5 dakika bekletti... Hakim Ziyech Okan Buruk'a tavır yaptı! 5 dakika bekletti...

Kulübü FIFA’ya dava eden Feghouli, “hakkım olanı istiyorum” diyor… Galatasaray ise ödenmeyen rakamın pandami döneminde FIFA’nın kulüplere tanıdığı oyuncuların maaşlarından kesinti yapılan bölüm olduğunu iddia ediyor. 

İddiaya göre Feghouli’nin açtığı davaya karşı sarı-kırmızılı yönetim savunmasını bu şekilde kuracak. Galatasaray’ın hukukçularına göre davalarında haklılar. Bu yüzden FIFA’ya açılan davada kaybeden Feghouli olacak. Çünkü FIFA o dönemde o kulüplere oyuncuların alacaklarında belirli bir oranda indirim yapma yetkisi vermişti.