Süper Lig'de 11. haftanın perdesi Galatasaray-Gençlerbirliği maçıyla bugün açılıyor. Karşılaşma 20.00'dan itibaren beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek. 

Ndiaye ve Feghouli yok

Bu kritik mücadele öncesi Galatasaray’da kırmızı kart cezalıları Ndiaye ve Feghouli forma giyemeyecek. Trabzon deplasmanında görev yapamayan Belhanda ise 11’e dönüyor. Orta sahada Selçuk ve Fernando, sağda Rodrigues, solda Tolga, ön tarafta da Belhanda ile Gomis’in forma giymesi bekleniyor.

Sınırdaki tehlike!

Haftaya Başakşehir ile deplasmanda oynayacak olan Aslan’da bugün Maicon, Serdar Aziz ve Fernando sahaya kart cezası sınırında çıkacak.

İki takımda 3 eksik

Cim Bom’da Ndiaye ve Feghouli, Gençlerbirliği’nde de Zeki Yavru, kırmızı kart cezaları nedeniyle bugün forma giyemeyecek.

Trabzon karşısında Denayer’in ortaya koyduğu performansı beğenmeyen Tudor, bugünkü maçta Serdar Aziz’i ilk 11’de tercih edecek.

Latovlevici yerine Trabzon karşısında sol bekte kullanılan Linnes’in son maçtaki performansı hayal kırıklığı yaratmıştı. Norveçli buna rağmen bugün yine formaya en yakın isim.

Muhtemel 11'ler ise şöyle: 

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Selçuk, Rodrigues, Belhanda, Tolga, Gomis

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet, Palitsvıch, Ndiaye, Uğur, Scekıc, Diallo, Ahmet İlhan, Khalili, Serdar, Vedat