Bu bağlamda sarı kırmızılı kulübün hocasının, savunmanın çeşitli bölgelerinde forma giyen Faslı Achraf Dari'ye kancayı attığı aktarıldı.

21 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından kendisine yapılan transfer tekliflerini açıklarken, bunların içinde Galatasaray'ın da olduğunu resmen duyurdu.

Lionsdelatlas.ma adlı internet sitesi, konu ile ilgili yaptığı haberde şu bilgilere yer verdi;

Galatasaray ve FC Rennes, Wydad'ın defans oyuncusunu istiyor. Geçtiğimiz hafta 21. yaş gününü kutlayan Wydad Casablanca'nın defans oyuncusu Achraf Dari, Avrupa'da birkaç kulübün ilgisini çekti.Fas medyası tarafından edinilen bilgilere göre, Instagram'da canlı yayın sırasında Dari, Galatasaray, Rennes ve Zamalek ile temasa geçtiğini teyid etti. Oyuncu, bu takımların kendisini istediğini resmen açıkladı.

ACHRAF DARI KİMDİR?

6 Mayıs 1999 tarihinde Fas'ın Casablanca şehrinde dünyaya gelen Dari, 1,88 boyunda.

YENİ NESİL SAVUNMACI

21 yaşındaki futbolcu, savunmada; sağ-sol stoper, sağ bek ve ön libero mevkilerinde başarılı bir şekilde performans sergileyebiliyor. Kariyerine Wydad Athletic Club Casablanca U19 takımında başlayan Dari, daha sonra Wydad Athletic Club Casablanca Reserve ve Wydad Casablanca A Takımı'nda oynadı. Bu sezon toplamda 13 müsabakada rol alan futbolcu 1096 dakika sahada kalarak istikrarlı bir görüntü çizdi.

MİLLİ TAKIMA SEÇİLECEK

Öte yandan Faslı otoritelerce geleceğin yıldızı olarak gösterilen Dari, henüz Fas A Milli Futbol Takımı'nda forma giymemiş olsa da, Fas U17, U20 ve U23 takımlarında oynadı.

Fotomaç