Ezgjan Alioski, Galatasaray’da yaşanan kaos yüzünden Leeds United ile sözleşme yenilemek için görüşmelere başladı. Daha önce önerilen ancak olumsuz cevap verilen Van Aanholt ise Trabzonspor’a transferi konusunda ciddi aşama kaydeti. Saracchi’nin yerine sol bek arayan Galatasaray’’ın kafası karıştı. Birkaç gün önce Nagatomo menajeri aracılığıyla mesaj gönderdi. “Galatasaray’a döneyim” dedi.

Bugün de Bosna’dan sürpriz bir iddia geldi. Saed Kolasinac’ın, Mesut Özil’le İstanbul’a transferi hakkında konuştuğu belirtildi. Schalke’den ayrılmaya hazırlanan ve Arsenal’a dönmeyi düşünmeyen Boşnak sol bek, Galatasaray’dan aldığı teklifi Mesut Özil’le tartıştı. Mesut, daha önce kendisiyle beraber İstanbul’a gelen Boşnak sol beke, Galatasaray’da oynamasını tavsiye etti. Mesut Özil ile Sead Kolasinac çok yakın iki dost. İkili daha önce Londra’da saldıran çetelere karşı beraber kendilerini savunmuştu.

EMRE MOR'UN AKLI GALATASARAY'DA

Kariyerini İspanyol ekibi Celta Vigo'da sürdüren 23 yaşındaki futbolcu yeni sezona bomba gibi girmek adına şimdiden çalışmalarına başladı.

Sosyal medya hesabından bireysel antrenmanlar yaptığını paylaşan milli oyuncunun, hâlâ Galatasaray eşofman takımlarını kullanması dikkat çekti.

(Fotomaç)