Bunlardan biri de Carles Perez’le ilgili. Fatih Terim'in Onyekuru transferine bağlı olarak görüşülmesini istediği oyuncunun menajeri Beşiktaş'tan ayrılan Kagawa'nın da menajeri olduğu ortaya çıktı. Dahası o transferden kalma menajerlik ücretini alamadığı için davalık olduğu, hiçbir oyuncusunu da Türkiye'ye göndermeme kararı aldığı iddia edildi.

İspanyol menajer Canales, “Bir daha benim oyuncum Türkiye’ye gidemez” diyerek görüşmeleri başlamadan bitirdi. Beşiktaş’ın daha 2019 yılının Ocak ayından kalma 135 bin euro’luk menajerlik ücretini Canales’e ödemediği bu yüzden iki tarafın davalık olduğu ifade edildi.

Carles Perez kimdir?

Futbola İspanya'nın CF Damm Altyapı takımında başlayan 21 yaşındaki Perez 2008 yılında Espanyol altyapısına transfer oldu. Daha sonra 2012 yılında Barcelona U17 altyapısına gitti ve U18, U19 ve FC Barcelona B takımlarının formalarını giydi.

Hangi mevkide oynuyor?

21 yaşındaki Carles Perez mevki olarak sağ kanatta görev yapıyor ve sol ayağını kullanıyor. 1.73 boyundaki İspanyol sol kanatta da görev yapabiliyor.